αναζωογόνηση προσώπου

Εφαρμόστε κρέμα προσώπου

Η φροντίδα του προσώπου είναι μια σύνθετη και συστηματική διαδικασία. Για να μην ηχήσει ο συναγερμός στην ηλικία των 40 ετών λόγω βαθιών ρυτίδων, πρέπει να το κανονίσετε εκ των προτέρων. Επιπλέον, με τη σωστή προσέγγιση, αυτή η διαδικασία δεν θα σας κοστίσει πολλά χρήματα και χρόνο. Είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακή ιατρική, η οποία δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Αλλά προτού προχωρήσετε στα μέσα που συμβάλλουν στην αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου, είναι απαραίτητο να ορίσετε τους κανόνες για τη χρήση τους:

  1. Όλα τα εξαρτήματα για τις μάσκες επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκα.
  2. Οι έτοιμες προς χρήση μάσκες πρέπει να εφαρμόζονται εντός των πρώτων τριών ωρών από την προετοιμασία.
  3. Πριν εφαρμόσετε τη μάσκα, πρέπει να καθαρίσετε πλήρως το δέρμα του προσώπου.
  4. Οι λαϊκές θεραπείες πρέπει να παρασκευάζονται σε γυάλινο ή ξύλινο μπολ.

Συμφωνώ, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες δυσκολίες σε αυτούς τους κανόνες. Όλα τα συστατικά για αποτελεσματικές μάσκες βρίσκονται στο ψυγείο σας, επομένως είναι διαθέσιμα σε όλους.

Συνταγές μάσκας αναζωογόνησης προσώπου

  1. Μάσκα με ξινή κρέμα. Όσο πιο λιπαρή είναι η κρέμα γάλακτος, τόσο καλύτερη είναι η επίδραση στο δέρμα του προσώπου. Η κρέμα γάλακτος πρέπει πρώτα να βγει από το ψυγείο για να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια εφαρμόστε στο δέρμα του προσώπου για 20-40 λεπτά. Στη συνέχεια, πρέπει να ξεπλύνετε τη μάσκα με ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε γάλα. Οι βιταμίνες και τα γαλακτικά οξέα που περιέχονται στην κρέμα γάλακτος διαποτίζουν το δέρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.
  2. Μάσκα με μέλι αλόης. Για αυτή τη μάσκα, είναι απαραίτητο πρώτα να ετοιμάσετε φύλλα αλόης, τα οποία πρέπει να διατηρηθούν στο ψυγείο για δύο εβδομάδες. Μετά από αυτό, ανακατέψτε το χυμό αλόης με μέλι 1: 1, εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζωμό χαμομηλιού.
  3. μάσκα αγγουριού. Η πιο δημοφιλής μάσκα στον πληθυσμό. Για τη μάσκα, αρκεί να απλώσετε φέτες αγγουριού στο δέρμα του προσώπου για 15 λεπτά. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια πρωινή και βραδινή μάσκα, το αγγούρι τονώνει το δέρμα, το οποίο αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων.

Σημειώστε, εάν αντιμετωπίζετε το γεγονός ότι πρέπει να διορθώσετε γρήγορα το οβάλ του προσώπου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της SMAS lifting, η διαδικασία της οποίας διαρκεί κατά μέσο όρο μισή ώρα. Επιπλέον, η τιμή του υπερήχων smas-lifting είναι απολύτως προσιτή για όσους θέλουν να βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματος του προσώπου τους. Με σύγχρονες συσκευές λέιζερ μπορείτε να ανανεώσετε το δέρμα σας γρήγορα και αποτελεσματικά!