Σύγχρονες μέθοδοι αναζωογόνησης του δέρματος

κρέμα αναζωογόνησης δέρματος

Είναι γνωστό ότι οι διαδικασίες γήρανσης και μαρασμού του δέρματος ξεκινούν από την ηλικία των 25 ετών. Φυσικά, τα πρώτα σημάδια είναι ελάχιστα αισθητά, αλλά πολλές γυναίκες, έχοντας φτάσει στην ηλικία των τριάντα ετών, απευθύνονται στους κοσμητολόγους με την ερώτηση «Πώς να επιβραδύνεις τη γήρανση του δέρματος; Και τότε αποδεικνύεται ότι η κατάσταση του δέρματος του προσώπου εξαρτάται άμεσα από την ανατομική του δομή και τη γενική γενετική προδιάθεση.

Είναι πάντα δυσάρεστο για τις γυναίκες να παρατηρούν αλλαγές στο πρόσωπο που σχετίζονται με την ηλικία: ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος, θολά περιγράμματα του προσώπου, φλέβες αράχνης. Όλοι θέλουν να φαίνονται νέοι και να έχουν ομοιόμορφη, λεία επιδερμίδα.

Τα κύρια σημάδια μαρασμού και γήρανσης είναι το πολύ ξηρό, λεπτό δέρμα, η εμφάνιση ρυτίδων στην περιοχή του μετώπου, της μύτης, των ματιών, οι φλέβες της αράχνης, η φλεβίτιδα, το πορώδες της επιδερμίδας, το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, η παραμόρφωση το πρόσωπο οβάλ, απώλεια καθαρού περιγράμματος. Με βάση αυτό, η φροντίδα θα πρέπει να στοχεύει στην αποκατάσταση της λιπιδικής στιβάδας και της ελαστικότητας του δέρματος.

Όπως και να έχει, αλλά μέχρι την ηλικία των σαράντα, οι περισσότεροι εκπρόσωποι του όμορφου μισού της ανθρωπότητας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της εμφάνισης ρυτίδων στο πρόσωπο. Δεδομένων αυτών των εξελίξεων, δεν θα είναι περιττό να εξετάσουμε τις απλούστερες και δημοφιλέστερες μεθόδους αναζωογόνησης του δέρματος.

Αντιρυτιδική κρέμα

Οι σύγχρονες αντιρυτιδικές κρέμες θα μπορούσαν να γίνουν μια άξια εναλλακτική για τις αντιγηραντικές ενέσεις και τις αισθητικές επεμβάσεις. Κατασκευασμένα με βάση την τελευταία λέξη της βιοτεχνολογίας, είναι σε θέση να επιτύχουν ένα σταθερό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Πιο απλές και ταυτόχρονα αποτελεσματικές μέθοδοι αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου δύσκολα μπορούν να ονομαστούν. Οι κρέμες νέας γενιάς όχι μόνο επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης, αλλά και κορεσμό του δέρματος με αμινοξέα, το ενυδατώνουν και βελτιώνουν τις προστατευτικές του λειτουργίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαδικασία επιλογής μιας κρέμας ρυτίδων πρέπει να προσεγγίζεται πολύ υπεύθυνα. Επειδή μόνο ένα υψηλής ποιότητας και δοκιμασμένο εργαλείο μπορεί να προσφέρει αξιοσημείωτο αποτέλεσμα.

Διαδικασίες λέιζερ για την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου

Σε αυτή τη διαδικασία, το λέιζερ διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος του προσώπου. Το επάνω στρώμα δεν επηρεάζεται. Τέτοιες μέθοδοι αναζωογόνησης χαρακτηρίζονται από ένα γρήγορο αποτέλεσμα, το οποίο είναι αισθητό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν ευχάριστες μεταμορφώσεις στο δέρμα - κυριολεκτικά θα λειάνει μπροστά στα μάτια μας. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος απαιτεί σημαντικές οικονομικές επενδύσεις.

κοκτέιλ βιταμινών

Μέθοδοι αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου, όπως τα κοκτέιλ βιταμινών (μεσοθεραπεία), είναι πολύ δημοφιλείς στις γυναίκες μέσης ηλικίας. Αυτή η τεχνική βασίζεται στην εισαγωγή μικρών δόσεων βιολογικά δραστικών ή φαρμακευτικών σκευασμάτων στο ανώτερο ή μεσαίο στρώμα του δέρματος. Αυτά τα θεραπευτικά κοκτέιλ έχουν συσφικτική δράση και ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία. Η σύνθεση του κοκτέιλ βιταμινών επιλέγεται καθαρά μεμονωμένα. Τα προφανή μειονεκτήματα των ενέσεων περιλαμβάνουν επώδυνες διαδικασίες και παρατεταμένη ανάκαμψη του δέρματος (είναι πιθανοί μώλωπες και πρήξιμο).

Elo's Rejuvenation

Όταν παραθέτουμε τις πιο πρόσφατες μεθόδους αναζωογόνησης, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τις διαδικασίες του Elos. Αυτές περιλαμβάνουν συνδυασμένες μεθόδους επιρροής του δέρματος, δηλαδή ρεύμα υψηλής συχνότητας και παλμούς φωτός. Μια ειδική συσκευή προσαρμόζεται σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία και εκπέμπει λάμψεις φωτός στο δέρμα του προσώπου. Αυτές οι παρορμήσεις διεισδύουν βαθιά στα κύτταρα του δέρματος και έχουν αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Τα μειονεκτήματα της διαδικασίας είναι ο πόνος, το υψηλό κόστος και η πληθώρα αντενδείξεων.

Όπως καταλαβαίνετε, οι αντιρυτιδικές κρέμες είναι η πιο εύκολη και οικονομική μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο και τα χρήματά σας με ένα ταξίδι σε ινστιτούτα αισθητικής. Αρκεί να απλώνετε την κρέμα δύο φορές την ημέρα και το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να έρθει. Η χρήση ενός ποιοτικού αντιγηραντικού προϊόντος θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ομορφιά και τη λάμψη του δέρματός σας.