αναζωογόνηση λαιμού

Αναζωογόνηση του δέρματος στο λαιμό

Ο λαιμός είναι ένας από τους κύριους δείκτες που δείχνουν την πραγματική ηλικία ενός ατόμου. Μπορείτε να επιτύχετε ιδανικές αναλογίες νεανικού προσώπου, αλλά αν δεν φροντίζετε το δέρμα του λαιμού, δεν είναι τίποτα. Οι ρυτίδες, οι πτυχές, η χαλάρωση του δέρματος στο πίσω μέρος του λαιμού σας θα συνεχίσουν να λένε στους άλλους ότι δεν είστε πουθενά κοντά στα 18 ή ακόμα και στα 25!

Επομένως, ο λαιμός είναι η περιοχή που χρειάζεται φροντίδα σε συνδυασμό με την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου. Εξάλλου, το δέρμα του λαιμού είναι πολύ λεπτό, έχει ελάχιστο αριθμό σμηγματογόνων αδένων, επομένως οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία εμφανίζονται συχνά πολύ νωρίτερα από ό, τι στο πρόσωπο.

Επιπλέον, ο γυναικείος λαιμός έχει λιγότερα μελανοκύτταρα (κύτταρα που προστατεύουν το δέρμα από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία), πράγμα που σημαίνει ότι υπόκειται σε πιο ενεργή φωτογήρανση.

Τι συνιστάται για να διατηρήσετε το δέρμα σε τέλεια κατάσταση σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή;

Τεχνικές ενέσεων για την αναζωογόνηση του λαιμού

Μόλις το δέρμα του λαιμού γίνει πιο λεπτό, πιο ξηρό και πιο ρυτιδωμένο, το υαλουρονικό οξύ πρέπει να αναπληρωθεί άμεσα. Αυτό γίνεται με τον εξής τρόπο:

  • την εισαγωγή πληρωτικών με βάση το φυσικό υαλουρονικό οξύ.
  • με τη βοήθεια ενέσεων αναδόμηση του δέρματος (βιοαναζωογόνηση, μεσοθεραπεία).

Τα ειδικά σχεδιασμένα τζελ χαμηλής πυκνότητας χρησιμοποιούνται συνήθως για την αναζωογόνηση της αυχενικής περιοχής. Αν και τα υγρά σκευάσματα συνήθως διαλύονται πιο γρήγορα, αυτό δεν ισχύει για το λαιμό. Εδώ, περισσότερα υγρά πληρωτικά μοντελοποιούν καλύτερα τη σιλουέτα, διατηρούν ένα όμορφα γεμάτο σχήμα, φαίνονται φυσικά και διαρκούν πολύ - τουλάχιστον ένα χρόνο. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει ανάγκη για περίοδο αποκατάστασης μετά τη διαδικασία - τα σύγχρονα πληρωτικά πρακτικά δεν προκαλούν οίδημα και άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Σφίξτε τέλεια το δέρμα του λαιμού και τα fillers μιας νέας γενιάς που ξεκινούν τη διαδικασία παραγωγής του δικού τους κολλαγόνου. Για παράδειγμα, ένα καινοτόμο ολλανδικό στυλό.

Η επίδραση αυτού του πληρωτικού στους ιστούς είναι συγκρίσιμη με την επίδραση της τοποθέτησης νημάτων, καθώς η σύνθεση τόσο του ενέσιμου πληρωτικού όσο και των σύγχρονων νημάτων περιλαμβάνει ένα συστατικό όπως η καπρολακτόνη. Είναι ένα πλήρως βιοδιασπώμενο μαλακό ιατρικό ράμμα που χρησιμοποιείται στην ιατρική πρακτική εδώ και πολλές δεκαετίες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, ο παράγοντας διόγκωσης λειτουργεί κυρίως για να σφίξει τον ιστό.

Αυτό το πληρωτικό δεν προσελκύει υγρασία και επομένως δεν προκαλεί πρήξιμο. Λόγω αυτής της μοναδικής ιδιότητας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητες περιοχές όπως τα μάτια, τα χείλη, ο λαιμός, το ντεκολτέ. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου τύπου 1, δημιουργώντας το αποτέλεσμα του βελούδινου δέρματος και εξαιρετικό lifting.

Το φάρμακο ενισχύει το πλαίσιο του κολλαγόνου και έχει μια βιοενισχυτική δράση, χάρη στην οποία το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και σφριγηλό.

Ένα τζελ μεταφοράς υψηλής ποιότητας εξαλείφει τη «μετανάστευση» του εμφυτεύματος και εγγυάται πλήρη προβλεψιμότητα και σταθερότητα του περιγράμματος αποτελέσματος. Πρόκειται για βιοδιασπώμενο πληρωτικό, που σημαίνει ότι αποβάλλεται πλήρως από το σώμα στο τέλος της ημερομηνίας λήξης του.

Για σύνθετη αναδόμηση του δέρματος, συνιστώνται διαδικασίες όπως η βιοαναζωογόνηση και η μεσοθεραπεία.

Η βιοαναζωογόνηση είναι μια ενδοδερμική μικροένεση σκευασμάτων υαλουρονικού οξέος. Η διαδικασία αποκαθιστά γρήγορα την ισορροπία του νερού και ομαλοποιεί τον μεταβολισμό του χόριου.

Για τις διαδικασίες, χρησιμοποιείται υαλουρονικό οξύ μη ζωικής προέλευσης. Μόλις εισέλθει στο δέρμα, διασπάται σε απλά συστατικά από τα οποία συντίθεται αμέσως το δικό του υαλουρονικό οξύ. Το κύριο αποτέλεσμα τέτοιων ενέσεων δεν είναι άμεσο, αλλά εμφανίζεται με την πάροδο του χρόνου και έχει περισσότερο μακροχρόνιο χαρακτήρα. Άλλωστε, δεν αντικαθιστούν τις φυσικές διαδικασίες σύνθεσης, αλλά τις ενισχύουν, τις επιταχύνουν και τις διεγείρουν.

Ο αριθμός των επεμβάσεων και η συχνότητά τους εξαρτάται από τη σοβαρότητα των προβλημάτων και τον βαθμό αφυδάτωσης του δέρματος (συνήθως 1 έως 2-3 επεμβάσεις).

Η μεσοθεραπεία είναι παρόμοια τεχνική, γίνονται στο δέρμα μόνο μίνι ενέσεις ειδικών «κοκτέιλ» βιολογικά ενεργών σκευασμάτων, η σύσταση των οποίων μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το προς επίλυση πρόβλημα. Τα «μεσοκοκτέιλ», κατά κανόνα, περιέχουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, φυτικά εκχυλίσματα και άλλα πολύτιμα στοιχεία. Οι διαδικασίες μεσοθεραπείας σας επιτρέπουν να φέρετε όλα τα ενεργά συστατικά στο δέρμα και να το βοηθήσετε να το ανανεώσετε από μέσα.

Ιδανικό για την αναζωογόνηση της περιοχής του τραχήλου της μήτρας Plasmolifting. Είναι γνωστό από καιρό ότι το αίμα μας έχει έναν ισχυρό πόρο για την αποκατάσταση και τη θεραπεία του σώματος, απλά πρέπει να ενεργοποιήσουμε αυτό το δυναμικό.

Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται τόσο ελαστικό, πυκνό, σφριγηλό και λαμπερό όσο στη νεότητά του. Οι ρυτίδες, οι ρυτίδες, οι κηλίδες ηλικίας και άλλες αισθητικές ατέλειες εξαφανίζονται.

Τεχνολογία λέιζερ για ευαίσθητες περιοχές

Η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ Fraxel μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη τεχνική αναζωογόνησης του αυχένα και πιθανώς σε συνδυασμό με ενέσεις. Το American Fraxel είναι μια μοναδική συσκευή που ανανεώνει το ανθρώπινο δέρμα, καθαρίζοντας το από όλα τα ελαττώματα. Μια λεπτή (λεπτότερη από ανθρώπινη τρίχα) ακτίνα λέιζερ σχηματίζει χιλιάδες ζώνες μικρο-επιρροής (ζώνες μικροθερμικής θεραπείας) σε κάθε ίντσα δέρματος. Σε αυτές τις μικροζώνες, το παλιό και ελαττωματικό κολλαγόνο και η περίσσεια χρωστικής ουσίας καταστρέφονται. Ταυτόχρονα, πολλά βιώσιμα κύτταρα παραμένουν γύρω από κάθε μικροζώνη έκθεσης, τα οποία ενεργοποιούνται υπό την επίδραση της θερμότητας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η οποία μπορεί να διαρκέσει από αρκετές ώρες έως αρκετές ημέρες, εμφανίζεται άψογο δέρμα στη θέση κάθε μικροζώνης.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Fraxel είναι ότι το λέιζερ δεν καταστρέφει το άνω κεράτινο στρώμα της επιδερμίδας. Επομένως, μετά τη διαδικασία, το δέρμα φαίνεται φυσικό.

Μετά τη διαδικασία fractional laser αναζωογόνησης, η δομή του δέρματος αλλάζει. Γίνεται πιο λείο, ενυδατωμένο, ελαστικό, λιγότερο επιρρεπές σε φλεγμονές και εξανθήματα. Θα είναι πιο εύκολο να τα φροντίζετε στο σπίτι.

Το fractional laser δρα απαλά στο δέρμα, αλλά ο αριθμός των επεμβάσεων εξαρτάται από τα αρχικά δεδομένα και το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Μια διαδικασία ετησίως είναι αρκετή για κάποιον και κάποιος μπορεί να χρειαστεί μια πορεία 3-5 διαδικασιών.

Το αποτέλεσμα, δηλαδή νεανικό, όμορφο δέρμα, μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπερηχογράφημα για μη χειρουργική ανύψωση αυχένα

Σε αντίθεση με τις τεχνολογίες λέιζερ, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο την εποχή που ο ήλιος είναι λιγότερο ενεργός (π. χ. φθινόπωρο, χειμώνας και αρχές άνοιξης), οι σύγχρονες τεχνολογίες υπερήχων μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο.

Και είναι συγκρίσιμα με το αποτέλεσμα μιας χειρουργικής ανύψωσης, που είναι γνωστό ότι μειώνει όχι μόνο το τεντωμένο δέρμα, αλλά και τους μύες.

Μια μη χειρουργική εναλλακτική λύση για την ανύψωση αυχένα σε μυϊκό επίπεδο (στο επίπεδο του SMAS) είναι η περίφημη θεραπεία Altera, που πραγματοποιείται στο αμερικανικό σύστημα Ulthera.

Η συσκευή βασίζεται στον εστιασμένο υπέρηχο, ο οποίος μπορεί να διεισδύσει κάτω από το δέρμα σε βάθος 6 - 8 mm, όπου πρώτα μειώνει τις ίνες κολλαγόνου και επιτυγχάνει αποτέλεσμα ανύψωσης και στη συνέχεια ξεκινά η διαδικασία σχηματισμού νεαρού κολλαγόνου. . Σε αυτή την περίπτωση, η επιφάνεια του δέρματος δεν έχει καταστραφεί. Περίπου μια εβδομάδα μετά τη διαδικασία θεραπείας Altera, η σύνθεση του κολλαγόνου τύπου III (ονομάζεται επίσης νεαρό κολλαγόνο) με την επακόλουθη μετατροπή του σε κολλαγόνο τύπου Ι αυξάνεται όχι μόνο στις άμεσες περιοχές της θερμικής καταπόνησης, αλλά και κάτω.

Αυτό οδηγεί στο ξεδίπλωμα της επίδρασης μιας μη χειρουργικής ανύψωσης ιστών χωρίς να καταστρέφεται η επιφάνεια του δέρματος. Το μέγιστο αποτέλεσμα εμφανίζεται 3 μήνες μετά τη διαδικασία.

Ένα μοναδικό πρόσθετο πλεονέκτημα της χρήσης υπερήχων για την αναζωογόνηση του δέρματος είναι η άμεση απεικόνιση του δέρματος και των υποδόριων δομών σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που αυξάνει την ασφάλεια της θεραπείας

Όπως και με τη χειρουργική σύσφιξη του δέρματος, αρκεί μία μόνο ακτινοβόληση, το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται διαρκεί 1, 5 έως 3 ή περισσότερα χρόνια, ανάλογα με την ατομική κατάσταση του σώματος.

Τεχνολογία νημάτων για αναζωογόνηση λαιμού

Συνιστάται στους ηλικιωμένους ασθενείς να πραγματοποιούν ανύψωση με υπερήχους χρησιμοποιώντας τεχνολογίες νήματος. Χρήση αυτοαπορροφήσιμων νημάτων. Άλλα νήματα χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση της γραμμής της γνάθου.

Όλες αυτές οι κλωστές έχουν εγκοπές και όταν εισχωρούν στο δέρμα, εκτός από το ότι συσφίγγουν ορατά τον ιστό, ξεκινούν και μια διαδικασία αναζωογόνησης.

Έτσι, ο συνδυασμός υπερήχων και ανύψωσης νήματος έχει ως αποτέλεσμα ένα ισχυρό διπλό αποτέλεσμα ανύψωσης και αναζωογόνησης.