Εμπειρία χρήσης Brilliance SF

πριν και μετά τη χρήση της αντιγηραντικής κρέμας Brilliance SF - προσωπική εμπειρία

Snezana, Ρίγα.

Γεια σε όλους! Σήμερα αποφάσισα να αφήσω μια κριτική για το πώς μπόρεσα να μεταμορφώσω γρήγορα τον εαυτό μου και να ανοίξω μια νέα σελίδα στη ζωή μου. Η αντιγηραντική κρέμα προσώπου με βοήθησε κυρίως με αυτό. Στην κριτική μου θα σας πω για την προσωπική μου εμπειρία, τι είδους εργαλείο είναι, πώς το χρησιμοποίησα, θα δείξω τη φωτογραφία μου πριν και μετά.

Brilliance SF - Λόγοι χρήσης

Μια βασική ιστορία. Τα παιδιά μεγάλωσαν, μεγάλωσα και ο σύζυγός μου πήγε σε ένα άλλο, νέο και όμορφο. Είμαι από τη φύση μου ένα πολύ αισιόδοξο άτομο, γι 'αυτό δεν έχω πένει για πολύ καιρό και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο μου προς όφελός μου. Πήγα για ψώνια, πήρα μια νέα μοντέρνα και κομψή ντουλάπα, πήγα σε σαλόνι ομορφιάς, συνάντησα με έναν φίλο. . . Μου άρεσε τα πάντα «νέα» για μένα, αλλά όχι το πρόσωπό μου. Είπε ότι είμαι 10-15 ετών μεγαλύτερος. . . Έτρεξα στον αισθητικό για συμβουλές.

Είχα κατηγορηματικά εναντίον ενέσεων botox και άλλων παρόμοιων διαδικασιών. Ο αισθητικός πρότεινε την αντιγηραντική κρέμα Brilliance SF. Είπε ότι στη χώρα μας αυτό είναι ένα εντελώς νέο φάρμακο στον κόσμο της ομορφιάς και της υγείας, αλλά είναι ήδη πολύ δημοφιλές σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, δεν προκαλεί παρενέργειες και αλλεργίες, ενώ είναι πολύ αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία στο δέρμα, όπως αποδεικνύεται από κλινικές δοκιμές και κριτικές από τους καταναλωτές. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω αυτήν την κρέμα. Η πρώτη φωτογραφία είναι του προσώπου μου πριν τη χρησιμοποιήσω.

Αντιγηραντική κρέμα - εφαρμογή, εφαρμογή

Όπως έχω μάθει, το Brilliance SF είναι κατά κύριο λόγο η αποκατάσταση των δερματικών κυττάρων στο πρόσωπο λόγω των οποίων εμφανίζεται αναζωογόνηση. Τα φυσικά συστατικά - η βιταμίνη C και η πρωτεΐνη σίτου - έχω τραβήξει την προσοχή μου όταν άκουσα τις θαυματουργές τους ιδιότητες όσον αφορά την ομορφιά του δέρματος και τη νεανικότητά τους. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνη Ε για ενυδάτωση και διατροφή.

Αναζωογόνηση προσώπου στο σπίτι - το αποτέλεσμα της χρήσης της αντιγηραντικής κρέμας Brilliance SF

Η συσκευασία σας λέει πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα - όπως και μια κανονική κρέμα προσώπου. Ο κατασκευαστής συνιστά μόνο την εφαρμογή της κρέμας με απαλές κινήσεις μασάζ, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό και γρήγορο. Ξεκίνησα το Brilliance SF δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) κάθε μέρα. Μου άρεσε η κρέμα από την πρώτη εφαρμογή. Πολύ ελαφριά υφή, εύκολη εφαρμογή στο πρόσωπο, απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει λιπαρό στρώμα. Κάνει το δέρμα βελούδινο και μεταξένιο, πολύ απαλό. Ανακουφίζει από τον ερεθισμό, την ξηρότητα και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος.

Αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου - Αποτελέσματα της χρήσης του Brilliance SF

Είμαι 100% ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Μετά από τρεις μήνες καθημερινής χρήσης, οι ρυτίδες δεν είναι πλέον τόσο αισθητές όσο πριν (αποτέλεσμα χρήσης στη δεύτερη φωτογραφία). Το πρόσωπο φαίνεται πολύ νεότερο. Χωρίς αλλεργίες, παρενέργειες κ. λπ.

Συνάντησα πρόσφατα με έναν φίλο. Ήταν πολύ έκπληκτος πώς πέτυχα ένα τέτοιο αποτέλεσμα με μία μόνο κρέμα. Γνώρισα και έναν άνδρα. Είναι νεότερος από εμένα, αλλά είναι διασκεδαστικός, ενδιαφέροντος και τώρα δεν έχω χρόνο να βαρεθώ. Η σχέση είναι υπέροχη. Αν ήμουν πριν, δεν θα με κοίταζε. Ευχαριστώ πολύ το Brilliance SF που μου έδωσε νέα ζωή.

Συνιστώ αυτή την κρέμα σε όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες ως αποτελεσματικό και ασφαλές μέσο για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου και τη νεανική επιδερμίδα!