Κριτικές για Brilliance SF

 • Αναστασία
  Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω παραγγείλει Brillanz sf. Το χρησιμοποιώ μόνο για μια εβδομάδα. Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά. Πριν το πρόσωπο φαινόταν βαρετό και κουρασμένο, όλα άλλαξαν τώρα! Καθώς δούλευαν, παρατήρησαν ότι φαινόμουν πιο ευτυχισμένος και πιο όμορφος. Νομίζω πως είναι. Στην πραγματικότητα αισθάνομαι πιο ασφαλής και πιο ελκυστική. Όλα χάρη σε αυτήν την κρέμα.
  Brilliance SF
 • Σοφία
  Πιστεύω ότι αυτή η κρέμα είναι το καλύτερο προϊόν για όλες τις γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν το πρόσωπό τους νεανικό ή που θέλουν να αποκαταστήσουν τη νεολαία. Χρησιμοποιώ το Brilliance SF για σχεδόν έξι μήνες. Από τη δική μου εμπειρία ήμουν πεπεισμένος ότι αυτή η κρέμα λειαίνει τις ρυτίδες και επισκευάζει το κατεστραμμένο δέρμα. Συνιστώ!
  Brilliance SF
 • Αναστασία
  Έμαθα για τη λαμπρότητα από τον φίλο μου. Παρατήρησα ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα φαινόταν πολύ καλύτερα ή μάλλον νεότερη. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν botox ή κάτι τέτοιο. Ρώτησε, είπε ότι είχε βρει μια νέα σούπερ κρέμα. Αποφάσισα λοιπόν να το δοκιμάσω επίσης. Ένας φίλος δεν παραπλανήθηκε, αυτή η εξαιρετική κρέμα είναι μια πραγματική εύρεση!
  Brilliance SF
 • Elif
  Ένα αποτελεσματικό προϊόν σε προσιτή τιμή. Παρατήρησα το αποτέλεσμα μετά την πρώτη εφαρμογή. Ενυδατώνει αμέσως και θρέφει το δέρμα. Μετά τη χρήση του Brillanz sf καθημερινά για μερικές εβδομάδες, οι βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο και τα μάγουλα έχουν εξαφανιστεί. Επίσης, είχα εκφραστικά σημάδια ηλικίας στο πρόσωπό μου και τώρα ο τόνος είναι πιο απαλός και πιο ελκυστικός!
  Brilliance SF
 • Sabina
  Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια εξαφανίστηκαν, το δέρμα έγινε λείο σαν μετάξι. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω παραγγείλει αυτήν την κρέμα λαμπρότητας SF. Προϊόν καλής ποιότητας, πολύ αποτελεσματικό. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η σύνθεση είναι φτιαγμένη από φυσικά συστατικά! Σήμερα έκανα μια δεύτερη παραγγελία, ανυπομονώ για την παράδοση).
  Brilliance SF
Βαθμολογία χρηστών Brilliance SF
4.3
26